Pentru pilaf cu maruntaie de pui carnea se curata si se spala. Morcovii si telina se curata, se spala si se taie marunt. Orezul se alege de impuritati si se spala.
Pentru pilaf cu maruntaie de pui carnea se curata si se spala. Morcovii si telina se curata, se spala si se taie marunt. Orezul se alege de impuritati si se spala. Ceapa se curata si se spala - 50 g se taie sferturi, iar 50 g se taie marunt. Inimile si pipotele se fierb in apa cu sare, se spumeaza. Se adauga morcovi, telina, ceapa taiata sferturi si se fierb. Ficatul de pui se adauga mai tarziu. Orezul si ceapa taiata marunt se inabusa in ulei cu 75 ml supa de la pui strecurata; se adauga cantitatea de supa necesara fierberii orezului si cubul MAGGI. Maruntaiele de pui se aseaza peste pilaf si se introduc la cuptor 10 minute.
Pilaful cu maruntaie de pui se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post