Pilaf cu maruntaie de pui

Pentru pilaf cu maruntaie de pui carnea se curata si se spala. Morcovii si telina se curata, se spala si se taie marunt. Orezul se alege de impuritati si se spala.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • pipote si inimi de pui - 300 g
  • ficat de pui - 200 g
  • orez - 350 g
  • morcovi - 50 g
  • ceapa - 100 g
  • telina radacina - 50 g
  • ulei - 100 ml
  • patrunjel verde - 1 legatura
  • sare dupa gust
  • 1 cub MAGGI de gaina

Mod de preparare

Pentru pilaf cu maruntaie de pui carnea se curata si se spala. Morcovii si telina se curata, se spala si se taie marunt. Orezul se alege de impuritati si se spala. Ceapa se curata si se spala - 50 g se taie sferturi, iar 50 g se taie marunt. Inimile si pipotele se fierb in apa cu sare, se spumeaza. Se adauga morcovi, telina, ceapa taiata sferturi si se fierb. Ficatul de pui se adauga mai tarziu. Orezul si ceapa taiata marunt se inabusa in ulei cu 75 ml supa de la pui strecurata; se adauga cantitatea de supa necesara fierberii orezului si cubul MAGGI. Maruntaiele de pui se aseaza peste pilaf si se introduc la cuptor 10 minute.

Pilaful cu maruntaie de pui se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra.


Inghetata frantuzeasca de vanilie

O inghetata foarte buna!

Spanac cu usturoi verde, la cuptor

Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Retete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...

Parteneri
Bucataras.RO

Tarte aperitiv cu pasta de ciuperci

Tarte aperitiv cu pasta de ciuperci
Gustos.RO

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata

Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea