Pentru pilaf cu carne de curcan curcanul se curata, se spala si se portioneaza. Morcovii, ceapa si telina se curata, se spala si se cresteaza.
Pentru pilaf cu carne de curcan curcanul se curata, se spala si se portioneaza. Morcovii, ceapa si telina se curata, se spala si se cresteaza. Orezul se alege de impuritati si se spala. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Bucatile de carne se fierb in apa cu sare; se spumeaza. Se adauga morcovi, ceapa, telina si cubul MAGGI. Cand s-au fiert, bucatile de curcan se scot separat in alt vas cu putina supa cat sa le acopere, dupa care restul de supa se strecoara. Orezul se inabusa in untura sau ulei, se adauga o cantitate dubla de supa, sare dupa gust si se fierbe la cuptor cu vasul acoperit, timp de 15 minute.
Pilaful cu carne de curcan se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post