Cocosul se taie bucati si se pune intr-o oala la foert impreuna cu osul de vitel si ceapa curatata si lasata intreaga. Se toarna apa si se lasa sa fi
Cocosul se taie bucati si se pune intr-o oala la foert impreuna cu osul de vitel si ceapa curatata si lasata intreaga. Se toarna apa si se lasa sa fiarba foarte incet, fara sa clocoteasca cu clocote mari, descoperita. Dupa ce carnea a fiert pe jumatate, se adauga sarea. Se ia apoi de pe foc, se strecoara, se lasa putin sa se raceasca zeama si se pune in ea usturoiul pisat, se amesteca si se strecoara. Carnea scoasa de pe oase se asaza in forme, se toarna supa ca sa acopere carnea si se pun formele la rece.
Piftia se serveste doar dupa ce s-a intarit.
Alte retete culinare:
Chiftele
Tocanita de pui
Pastrav la cuptor
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios