Pentru piftie din carne de curcan cu oua si legume asortate carnea de curcan se spala si se sareaza. Morcovii, pastarnacul, patrunjelul radacina, telina, ceapa se curata.
Pentru piftie din carne de curcan cu oua si legume asortate carnea de curcan se spala si se sareaza. Morcovii, pastarnacul, patrunjelul radacina, telina, ceapa se curata si se spala. Usturoiul se curata, se spala si se zdrobeste cu sare. Gelatina se inmoaie in apa. Gogosarii se taie in diferite forme pentru decor. Carnea se fierbe in apa cu sare, se spumeaza, se adauga telina, morcovii, patrunjelul radacina, pastarnacul, ceapa si se continua fierberea. Carnea
se scoate in alt vas, se dezoseaza si se taie fasii. in supa se adauga gelatina, albusurile, usturoiul si se mai fierb inca cca 5 minute. Supa se strecoara prin etamina umezita. in forme speciale se va turna un strat de supa, se raceste la frigider, apoi deasupra se orneaza cu felii de gogosari rosii si morcovi fierti taiati rondele, peste care se adauga carnea si restul de supa. Se tin la rece si se scot din
forme.
Piftia din carne de curcan cu oua si legume asortate se serveste rece.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post