Piftie din carne afumata de porc

Piftia din carne afumata de porc este delicioasa. Pentru prepararea acesteia aveti nevoie de carne de porc, zarzavat si condimente.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cap porc
  • 1 bucata rasol de porc
  • 2 picioare de porc
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 patrunjel
  • 3 foi de dafin
  • sare
  • boabe piper
  • o caciulie de usturoi.

Mod de preparare

Piftia din carne afumata de porc este delicioasa. Pentru a prepara aceasta mancare cu carne se spala carnea si se opareste, apoi se pune la fiert. Dupa ce curatam spuma adaugam zarzavatul, piperul boabe, sarea si foi de dafin dupa gust. Lasam sa fiarba la foc domol 2-3 ore. Strecuram supa si adaugam usturoiul zdrobit. Carnea o dezosam si o punem in vasele dorite. Decoram cu fasii de morcov, apoi adaugam supa strecurata peste carne si dam la racit.


Piftia din carne afumata de porc se serveste ca gustare rece cu 2-3 picaturi de otet.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala