Piept plin cu crema de branza

Se spala, se scutura si se toaca patrunjelul. Se toaca frunzele de hasmatuchi. Se amesteca untul cu crema de brinza, patrunjel si 2/3 din cantitatea d

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 fire patrunjel
  • hasmatuchi
  • 50 gr. unt moale
  • 100 gr. crema de branza
  • sare
  • piper
  • 4 fileuri piept de curcan (de 125 gr. fiecare)
  • 6 linguri ulei de floarea-soarelui
  • 1/2 capatina de salata
  • 100 gr. rosii mici
  • 1 buc. ardei gras verde
  • 1 buc. ceapa mica
  • 4 linguri otet de vin alb
  • 8 felii de lamiie

Mod de preparare

Se spala, se scutura si se toaca patrunjelul. Se toaca frunzele de hasmatuchi. Se amesteca untul cu crema de brinza, patrunjel si 2/3 din cantitatea de hasmatuchi. Se spala si se sterg fileurile si se taie cite un buzunar in fiecare; se umplu cu crema de mai sus si se fixeaza cu scobitori. Se prajesc apoi in 2 linguri ulei, la foc mediu; se sareaza si se pipereaza. Se spala salata, se curata, se sterge si se marunteste. Se spala si se taie rosiile, ardeiul gras si ceapa. Se face un dressing din 4 linguri ulei, otet, sare, piper si ceapa si se amesteca ingredientele pentru salata. Se asaza pe farfurii linga pieptul de curcan.
Se garniseste cu lamiie si hasmatuchi

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Supa crema de conopida cu linte rosie

O supa crema super cremoasa si sanatoasa, potrivita pentru perioada rece am pregatit de curand din conopida si linte rosie.

Supa crema de conopida cu linte rosie
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide