Pentru piept de vitel umplut cu sunca carnea se spala, se scot oasele si se desprinde de pielite. Sunca se taie cuburi. Painea alba se inmoaie in lapte si se stoarce.
Pentru piept de vitel umplut cu sunca carnea se spala, se scot oasele si se desprinde de pielite. sunca se taie cuburi. Painea alba se inmoaie in lapte si se stoarce. Ceapa, morcovii, patrunjelul radacina se curata, se spala, se taie felii (jumatate din cantitatea de ceapa se taie marunt). Doua oua se fierb pana ajung de consistenta tare, se curata de coaja si se taie cuburi. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Ficatul se spala si se taie cuburi. Ceapa taiata marunt se inabusa in 50 ml ulei cu 50 ml apa, apoi se raceste. Painea se amesteca cu sunca, oua fierte, ou crud, ceapa inabusita, sare, piper, ficat de vitel si patrunjel verde. Cu aceasta compozitie se umple pieptul de vitel, se coase, se aseaza intr-o tava cu 50 ml ulei, se adauga felii de ceapa, morcovi, patrunjel radacina, cca 100 ml apa si se frige la cuptor. Sosul rezultat de la frigere se paseaza.
Pieptul de vitel umplut cu sunca se serveste cald, cu diferite garnituri.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post