Se taie un buzunar in pieptul de vitel. Se pun stafidele la inmuiat in rom. Se inmoaie miezul de paine in putina apa. Se pune mazarea la fiert timp d
Se taie un buzunar in pieptul de vitel. Se pun stafidele la inmuiat in rom. Se inmoaie miezul de paine in putina apa. Se pune mazarea la fiert timp de 5 minute in apa sarata. Se fierbe in acelasi mod si fasolea verde si se taie in bucati. Se taie ardeiul gras si ceapa sub forma de cubulete. Se pun toate legumele intr-o oala impreuna cu patrunjelul si busuiocul. Se adauga carnea tocata, miezul de paine stors de apa, stafidele, romul si oul. Se condimenteaza cu sare si piper. Se amesteca totul foarte bine, se umple buzunarul pieptului de vitel cu acest amestec. Se coase buzunarul cu ata groasa pentru ca umplutura sa nu iasa afara. Se dizolva cuburile de concentrat in 50 ml. apa calda si se toarna amestscul intr-o oala. Se pune pieptul de vitel impreuna cu rosia taiata in doua, ramurica de rozmarin si foaia de dafin. Se presara piperul si se lasa sa fiarba 1 h. si jumatate. Se ia capacul si se micsoreaza focul. Se toarna coniacul peste pieptul de vitel si se lasa pe foc
Pieptul de vitel se taie felii, cand s-a mai racorit, se aseaza pe un platou asemanator tiglelor pe casa, se orneaza cu frunzulite de rozmarin si se servesc cu diferite garnituri , dupa dorinta.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios