Piept de vitel cu fasole verde

Spalati pieptul de vitel, taiati-l in bucati potrivite si rumeniti-l in unt circa 10 minute, impreuna cu ceapa, tocata marunt. Adaugati supa de vita

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 700 gr piept de vitel
  • 100 gr unt
  • 600 gr fasole verde
  • 3 cepe
  • 1 lingura faina
  • 4 linguri suc de rosii
  • 1
  • 5 l supa de vita
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Spalati pieptul de vitel, taiati-l in bucati potrivite si rumeniti-l in unt circa 10 minute, impreuna cu ceapa, tocata marunt. Adaugati supa de vita si lasati sa fiarba la foc mic, circa 90 de minute. Puneti fasolea verde, sucul de rosii si faina desfacuta in 50 ml apa. Potriviti de sare si piper si lasati sa fiarba la foc mic inca 30 de minute.


Spre sfarsit, puneti mararul tocant marunt.

Alte retete culinare:

Mancare de mazare Cartofi la cuptor Tocanita de pui

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Mancare de varza cu marar

Mancare de cartofi delicioasa cu masline

Mancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...

Parteneri
Gustos.RO

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
ReteteCulinare.RO

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post