Piept de vitel cu fasole verde

Spalati pieptul de vitel, taiati-l in bucati potrivite si rumeniti-l in unt circa 10 minute, impreuna cu ceapa, tocata marunt. Adaugati supa de vita

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 700 gr piept de vitel
  • 100 gr unt
  • 600 gr fasole verde
  • 3 cepe
  • 1 lingura faina
  • 4 linguri suc de rosii
  • 1
  • 5 l supa de vita
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Spalati pieptul de vitel, taiati-l in bucati potrivite si rumeniti-l in unt circa 10 minute, impreuna cu ceapa, tocata marunt. Adaugati supa de vita si lasati sa fiarba la foc mic, circa 90 de minute. Puneti fasolea verde, sucul de rosii si faina desfacuta in 50 ml apa. Potriviti de sare si piper si lasati sa fiarba la foc mic inca 30 de minute.


Spre sfarsit, puneti mararul tocant marunt.

Alte retete culinare:

Mancare de mazare Cartofi la cuptor Tocanita de pui

Pere imbracate in aluat

Perele imbracate in aluat de foietaj sunt cu siguranta un desert elegant si fin. Pe cat de aspectuoase sunt, pe atat sunt de...

Chiftele din carne si legume, la cuptor

Aceste chiftele din carne și legume sunt perfecte pentru a fi servite ca fel principal alături de o salată proaspătă sau...

Tigaie de toamna cu capac

legume delicioase

Parteneri
Bucataras.RO

Clatite din aluat de negresa

Reteta e foarte simpla. Se gatesc foarte repede si sunt extrem de gustoase. E prima data cand le-am facut si pe mine m-au...

Clatite din aluat de negresa
Gustos.RO

Pere in aluat umplute cu crema de nuci

Pregatim perele.

Pere in aluat umplute cu crema de nuci
ReteteCulinare.RO

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere