Carnea de vita - bucati de piept impanate cu grasime. Carnea se frige in mai mult ulei sau butter ghee. Grasimea care se vede se va topi si absorbi in
Carnea de vita - bucati de piept impanate cu grasime.
Carnea se frige in mai mult ulei sau butter ghee. Grasimea care se vede se va topi si absorbi in sos si castraveti.
Se pune si ceapa tocata si se inmoaie cca. 10 minute.
Castravetii folositi de mine sunt murati in apa cu sare si condimente.
Cum sunt acri si doar potrivit de sarati ii dau intrun clocot doar, spal in doua ape reci apoi tai pentru mancare.
Deci dupa ce inabusim carnea si ceapa 10-15 minute, adaugam castravetii, sucul de rosii, apa, boabele de piper si marar uscat tocat.
Se lasa la foc mic intre 1 jumatate 2 ore. Acest timp este necesar pentru pieptul de vita. Depinde si de fragezimea carnii si de tipul de carne (daca faceti cu pulpa de porc s-ar putea sa aiba nevoie doar de o ora).
Pofta buna!
Reteta Piept de vita cu castraveti a fost propusa de peruzele pe forum culinar.ro
Alte retete cu carne de vita gasiti aici:
Tocana de carne de vita,
Sos de vita cu spaghete,
Muschi de vita cu sos verde
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios