Piept de pui vienez

Bate putin pieptul de pui,condimenteaza-l cu sare si piper si rumeneste-l pe gratar.Curata cartofii,taie-i cubulete si pune-i la fiert in apa cu sare.

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3cartofi
  • 1kg ciuperci
  • 600gr smantana
  • 3piepti de pui
  • 2cepe mici
  • 5ling cu faina
  • 300gr cascaval
  • ulei si sare

Mod de preparare

Bate putin pieptul de pui,condimenteaza-l cu sare si piper si rumeneste-l pe gratar.Curata cartofii,taie-i cubulete si pune-i la fiert in apa cu sare.Separat,fierbe ciupercile curatate,dupa care calestele putin cu ceapa.adauga smantana impreuna cufaina.Lasa pe foc aproximativ 20minute.Intr-un vas termoizolant aseaza cartofii fierti,apoi amesticul de ciuperci cu smantana si pieptul de pui taiat fasii.
cald cu garnitura de cartofi pai cu cascaval pe deasupra

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors