Piept de pui umplut, imbracat in bacon

Bucatile de pui se cresteaza cu un cutit ascutit. Crema de branza o amestecam cu coditzele de ceapa. Pieptul de pui se umple pe rand cu amestecul de

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 bucati piept de pui (a cate 175g fiecare)
  • 115g cream cheese
  • 1 lingura codite de ceapa tocate fin
  • 8 fasii de bacon neafumat
  • 1 lingura ulei de masline
  • piper

Mod de preparare

Bucatile de pui se cresteaza cu un cutit ascutit.

Crema de branza o amestecam cu coditzele de ceapa.

Pieptul de pui se umple pe rand cu amestecul de branza si codite de ceapa, dupa care se infasoara in fasiile de bacon, care se prind cu scobitori pentru a nu se desface.

Se aseaza intr-un vas si se stropesc cu ulei.

Se presara piperul si desi reteta nu spune nimic de sare (probabil din cauza baconului) eu am presarat asa putin, printre fasiile de bacon, sa ma asigur ca puiul va fi sarat. Se baga la cuptor la 200 grade C pentru aproximativ 25-30 min.


Am servit cu trandafiri din cartof si cu smantana amestecata cu codite de ceapa si o lingura de maioneza amestecate.

Reteta Piept de pui umplut, imbracat in bacon a fost propusa de pitufina pe forum culinar.ro

Alte retete cu piept de pui gasiti aici:

Piept de pui la cuptor,

Rulada din piept de pui,

Salad cu piept de pui

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Cum se face shaorma

  Salutare si bine v-am gasit la o noua reteta.   Astazi m-am gandit sa va pregatesc o reteta atat de populara...

Cum se face shaorma
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide