Pieptul de pui umplut cu telemea, cascaval si ciuperci este o rulada delicioasa potrivita pentru pranz sau cina. Iti recomandam sa o servesti alaturi de legume cu cascaval.
O rulada gustoasa si simplu de facut este meniul perfect pentru un pranz delicios. Alaturi, iti recomandam sa pregatesti o garnitura savuroasa realizata din vinete si cascaval. Ai totul la indemana: reteta de mai jos, recomandata de Chef Cezar Munteanu, iti explica pas cu pas ce ai de facut, iar ingredientele le gasesti la Selgros, impreuna cu cea mai buna carne.
Mod de preparare
Se incepe cu pregatirea garniturii: vinetele se taie felii si se rumenesc in ulei de masline. Se scurg de excedentul de grasime si se aseaza in vas de gratinare, alternand vinete si cascaval. Se introduc la cuptor pana la gratinare. Pieptul de pui se desface ca pentru rulada si se umple cu ciupercile taiate felii, cascavalul, telemeaua si spanacul frunze. Se ruleaza si se leaga cu sfoara de bucatarie. Se frige in ulei de masline cu infuzie de plante aromate, rumenindu-se pe toate partile, dupa care se introduce la cuptor pentru inca 10 - 15 minute. Se taie felii in momentul servirii si vor fi acompaniate de jiul de la frigere si vinete gratinate.
Selgros si Chef Cezar Munteanu iti ureaza spor la gatit si pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post