Piept de pui umplut cu prune

Se spala carnea, se sterge si se cresteaza. Se condimenteaza cu sare, piper, boia pe dinafara si pe interior. Se umple fiecare bucata de carne cu cite

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 bucati piept de pui
  • sare
  • piper
  • 4 prune uscate
  • 4 linguri ulei
  • 4 linguri smantana
  • 4 linguri suc de lamiie

Mod de preparare

Se spala carnea, se sterge si se cresteaza. Se condimenteaza cu sare, piper, boia pe dinafara si pe interior. Se umple fiecare bucata de carne cu cite o pruna taiata marunt si se prinde cu scobitori. Se incinge uleiul intr-o tigaie si se prjesc bucatile de carne, intorcindu-le pe toate partile. Cind s-au prajit se scot si se patreaza la cald. In sosul ramas se pune zeama de lamiie si smantana. Se condimenteaza cu sare si piper si se fierbe.
Se serveste pieptul de pui cu sosul si cartofi natur.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors