Painea se inmoaie in lapte si se lasa la scurs. Slanina se taie bucati, se caleste timp de 4-5 minute cu ceapa, se presara cu boia de ardei, piper si
Painea se inmoaie in lapte si se lasa la scurs. Slanina se taie bucati, se caleste timp de 4-5 minute cu ceapa, se presara cu boia de ardei, piper si se adauga inima, pipota si ficatul tocat. Apoi se adauga painea inmuiata si se lasa la racit cateva minute. Acest amestec se toaca si ii se adauga oul. Cu pasta obtinuta se umple puiul. Inainte de a-l pune in cuptor, stropeste-l cu putin ulei fierbinte apoi lasa-l la prajit la foc mediu.
Alte retet recomandate
Sunt indragostita de aceste prajituri pufoase cu fructe. Profit de faptul ca sunt multe fructe proaspete acum pe piata, iar...
Desert prajitura pufoasa cu capsuniIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala