Piept de pui umplut cu carne si orez

Pentru piept de pui umplut cu carne si orez taiati pipota in cuburi mici , daca sint mai multe treceti-le prin masina de tocat. Tocati ceapa marunt.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui de 1 kg
  • 100 g. de orez
  • 2 oua
  • pipota si ficatul de la pui ( sau mai multe )
  • ceapa
  • piper
  • patrunjel
  • marar
  • sare

Mod de preparare

Pentru piept de pui umplut cu carne si orez taiati pipota in cuburi mici , daca sint mai multe treceti-le prin masina de tocat. Tocati ceapa marunt si impreuna cu pipota (pipotele) puneti-le intr-o cratita de 1 ½ l. Caliti ceapa impreuna cu orezul 2-3 minute pe foc mic, amestecati mereu, apoi stingeti cu ½ l. de apa fierbinte. Potriviti de sare sau puneti o lingurita cu "Vegeta" si lasati sa fiarba incet, acoperit. Luati vasul de pe foc si cand lichidul este aproape rece, adaugati ficatul crud, tocat marunt, ouale, un virf de cutit de piper, marar si patrunjel tocate si 100 g de ciuperci. Puneti compozitia in pieptul puiului, umpleti-l si coaseti taietura. Dati la cuptor in tava cu putina apa si grasime si intoarceti puiul pe toate partile sa se rumeneasca frumos. Cand este gata, scoateti ata.


Serviti cu salata de cruditati sau ochiuri.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors