Piept de pui umplut

Se toaca marunt patrunjelul, ceapa si jumatate din ciuperci. Se amesteca cu crema de branza si cu galbenusul, apoi se condimenteaza. Se spala pieptul

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 gr piept de pui
  • 100 gr crema de branza
  • 1 legatura ceapa verde
  • 200 gr ciuperci
  • 100 gr morcovi
  • 1 ou
  • 100 ml vin alb
  • 1 legatura patrunjel
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se toaca marunt patrunjelul, ceapa si jumatate din ciuperci. Se amesteca cu crema de branza si cu galbenusul, apoi se condimenteaza. Se spala pieptul de pui, se taie in jumate, apoi se taie cate un buzunar in fiecare bucata de carne. Se pune compozitia de branza si se inchide cu scobitori. Se pun bucatile de carne la prajit, intr-o tigaie cu ulei bine incins. Se adauga in tigaie, la calit, morcovul taiat rondele, ciupercile feliute si se stinge totul cu vin.


Mancarea se sereveste fierbinte.

Alte retete culinare:

Tocanita de pui Mancare de mazare Pulpe de pui la cuptor

Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi

Ca sa fie fragede incat sa pice de pe os carnea, coastele le-am fiert in bere si apoi le-am uns cu sos si le-am lasat sa se...

Friptura asortata pentru masa de Craciun

Aceasta friptura este preferata mea la masele de Craciun si Revelion.

Fursecuri vanilate cu portocala

Pentru Mos Craciun am pregatit niste fursecuri la care am ravnit demult. M-am inspirat de la Jamila Cuisine.

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu Blat de Bezea

Prajitura cu Blat de Bezea