Piept de pui prajit

Dezosam carnea de pui. O presaram cu sare, nucsoara si putin cimbru pe fiecare parte. O punem pe o farfurie, o infoliem si o lasam o zi la frigider. I

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 buc piept de pui taiat in 4
  • 4 buc chifle
  • 1-2 legaturi patrunjel
  • Condimente dupa gust
  • Untura sau ulei dupa preferinte
  • Pentru garnitura cartofi
  • compot (de prune sau de mere
  • racit bine)

Mod de preparare

Dezosam carnea de pui. O presaram cu sare, nucsoara si putin cimbru pe fiecare parte. O punem pe o farfurie, o infoliem si o lasam o zi la frigider. Inmuiem chiflele uscate, le presam bine, adaugam un ou, frunze de patrunjel taiate marunt, sare si piper macinat, le prajim cu putina ceapa rosie in ulei sau untura. Scoatem o oala de marime corespunzatoare o ungem si captusim partea inferioara cu jumatate din amestecul de chifle. Pozitionam pieptul de pui in forma de petale de floare deasupra umpluturii si acoperim cu restul amestecului de chifle. Stropim cu putina untura topita si acoperim. Prajim la cuptorul pre-incalzit. La sfarsit lasam sa se roseasca putin deasupra. Inainte de servire taiem in 4 parti. Servim cu pire de cartofi si compot.
Alte retete recomandate

Tocanita iepure

Tocanita legume

Tocanita mazare

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors