Pieptul de pui picant la grătar este o mancare foarte delicioasa, simpla de preparat si se poate servi cu garnitura preferata, dar daca e vorba de gratar, putem incerca cartofi la gratar.
Pieptul de pui picant la grătar este o mancare foarte delicioasa, simpla de preparat si se poate servi cu garnitura preferata, dar daca e vorba de gratar, putem incerca cartofi la gratar. Pieptul de pui curatat de piele si dezosat se taie in cuburi potrivite ca marime. Intr-un bol amestecam smantana cu curry si chili si turnam acest amestec peste bucatile de piept de pui. Dam la rece pentru minim 3 ore, dar eu am lasat carnea la marinat peste noapte.
Incingem gratarul....:)) treaba ce revine exclusiv barbatilor, ca de altfel intregul proces tehnologic ce tine de pregatirea gratarului si frigerea carnurilor...:))
Pe niste bete de frigarui, tinute in apa, in prealabil, infingem bucatile de carne si le punem pe gratar, pana se rumenesc frumos, carnea fiind suficient de patrunsa.
Alaturi de pieptul de pui picant punem pe gratar si pachetelele de branza feta, si se lasa pentru vreo 10 minute. Se desfac in momentul servirii alaturi de pieptul de pui si se presara putin busuioc maruntit.
Sursa acestei retete este blogul culinar Alice-Albinutza.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post