Pentru a da un gust deosebit carnii facem un sos din 1 lingura otet balsamic, 2 linguri miere de albine, 1 lingura de sos de soia, sare si piper. Pune
Pentru a da un gust deosebit carnii facem un sos din 1 lingura otet balsamic, 2 linguri miere de albine, 1 lingura de sos de soia, sare si piper. Punem la incins gratarul dupa cae asezam feliile de carne peste unse cu sosul de marinata.
Garnitura:A
Curatam cartofii de coaja si ii taiem felii de marimi potrivite. Ii asezam in straturi intr-un vaz termorezistent. Intre fiecare strat punem sare, piper si parmezan ras. Acoperim cu stanol vasul si il punem la cuptor pentru 35 minute, pana prinde o crusta.
Putem servi si cu amestec de legume.
Alte retete culinare recomandate
Friptura de vita la cuptor
Bors de peste
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios