1.Bateti bucatile de piept de pui cu un ciocan de lemn pana cand au o grosime de aproximativ 1,2 cm. Puneti sare si piper si introduceti bucatile intr
1.Bateti bucatile de piept de pui cu un ciocan de lemn pana cand au o grosime de aproximativ 1,2 cm. Puneti sare si piper si introduceti bucatile intr-o punga intr-un vas termorezistent de dimensiuni mai mici.
Puneti intr-un castron mic ardeiul, usturoiul, praful de chili si 2 linguri de otet de .
Dupa, stropiti cu ulei de masline si puneti sosul marinat peste pui.
Scoateti afara aerul din punga si sigilati. Lasati la frigider 2 pana la 3 ore
In timp ce puiul e la marinat, puneti intr-un castron le alaturi de menta si zahar.
Acoperiti castronul, puneti la frigider o ora dupa care adaugati ardeiul Serrano, ceapa rosie si 2 linguri de otet de .
Puneti dupa gust sare si piper. Lasati salsa sa stea la temperatura camerei 20 de minute inainte de a o servi.
Ungeti gratarul de exterior cu putin ulei si dupa incalziti-l la o temperatura medie spre mare.
Scoateti puiul din frigider si aruncati excesul de sos marinat.
Lasati puiul pe gratar pana cand nu mai are culoarea in centru, cam 3 pana la 5 minute pe fiecare parte.
Serviti cu salsa cu si o lingura mare de smantana.
Alte retete de pui
Piept pui
Arici din pateu de ficatei pui
Pui cu sos
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post