Piept de pui la cuptor, cu vin si ardei murati

Intr-o tigaie se incinge uleiul si apoi se prajeste pieptul de pui pe ambele parti pina devine auriu pe din afara. Se iau din tigaie si se tin pe o f

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 borcanele de ardei mici murati
  • curatati de seminte si taiati in bucatele
  • 8-10 catei de usturoi tocati marunt
  • 1/2 cana de supa de pui
  • 1 lingura de otet de vin alb
  • 3/4 cana de vin alb
  • ulei
  • 4 jumatati de piept de pui fara os si fara piele batuti ca pentru snitel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Intr-o tigaie se incinge uleiul si apoi se prajeste pieptul de pui pe ambele parti pina devine auriu pe din afara. Se iau din tigaie si se tin pe o farfurie la cald. In tigaie se adauga usturoiul tocat marunt si se prajeste cam 30 secunde apoi se adauga otetul si vinul, si apoi ardeii mici taiati in bucatele mici. Se da in clocot.

Intr-o tava se aseaza pieptii de pui, peste care se toarna sosul din tigaie si supa de pui (aproape pina la inaltimea carnii, dar sa nu o acopere). Se coace in cuptor la foc mare (450 grade F), aproximativ 40 minute, pina carnea este moale.
Se serveste cu cartofi piure si cu sosul din tava.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala