Piept de pui in manta de sunca

Coaja de lamaie se amesteca cu uleiul, sare si zahar. Se unge carnea cu acest amestec si se lasa sa stea o ora. Mazarea se spala, morcovii se taie bet

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Coaja rasa de la o lamaie
  • 6 linguri ulei
  • 4 fileuri piept de pui
  • 100 g mazare
  • 400 g morcovi
  • citeva frunze de salvie
  • 4 felii mari de sunca de Praga

Mod de preparare

Coaja de lamaie se amesteca cu uleiul, sare si zahar. Se unge carnea cu acest amestec si se lasa sa stea o ora. Mazarea se spala, morcovii se taie betisoare, si se calesc in ulei 15-20 min pina se moaie dar sa ramana morcovii intregi. Se scoate carnea din marinata si se infasoara in felii de sunca. Se incing intr-o tigaie citeva linguri de ulei si citeva linguri de marinata si se prajeste carnea.
Se taie ruladele felii si se servesc cu legume si garnitura de taitei lati.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Coliva de grau

Este Postul Mare al Paștelui și credincioșii duc la biserici colive de grâu, pentru pomenirea celor adormiți...

Coliva de grau
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala