Piept de pui in folie de aluminiu

Indepartam pielea si dezosam pieptul de pui, batem putin feliile. Pe jumatatile feliilor de carne punem o felie de sunca si o felie de cascaval, indoi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 buc piept de pui
  • 6 felii sunca
  • 6 felii cascavalul1 lingura ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Indepartam pielea si dezosam pieptul de pui, batem putin feliile. Pe jumatatile feliilor de carne punem o felie de sunca si o felie de cascaval, indoim cealalta jumatate de piept peste si condimentam. Le punem intr-o tava unsa cu unt si prajim la cuptorul pre-incalzit. Servim cu cartofi cu maioneza.
Alte retete recomandate:

Ciorba radauteana

Dovlecei umpluti

Salata de vinete cu maioneza

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie

In ultima perioada de timp am mai copt ceva prajituri, nu neaparat pentru testare, ci ca sa vedem care ne place mai mult, ca...

Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide