Piept de pui in crusta de cascaval

Piept de pui in crusta de cascaval este o delicioasa reteta cu carne care se prepara foarte rapid. Aveti nevoie de 2 bucati mari de piept de pui dezosat.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 bucati de piept de pui dezosat
  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • 150 ml bulion
  • 120 g cascaval dat prin razatoare
  • patrunjel
  • 5 linguri margarina/unt

Mod de preparare

Piept de pui in crusta de cascaval este o delicioasa reteta cu carne care se prepara foarte rapid.

Am topit 3 linguri de margarina si am pus-o in tava. Am pus pieptul de pui in tava, trecandu-l prin margarina ca sa fie bine uns pe ambele parti. Am pus putina sare.

Am amestecat ceapa taiata marunt cu usturoiul trecut prin presa, busuiocul, bulionul si sare si piper dupa gust. Acest sos l-am pus folosind o lingura peste pieptul de pui.

Am dat tava la cuptor 25 minute la 200 grade C.
Am scos tava dupa cele 25 minute şi am pus pe fiecare bucata de piept cascaval ras

Am mai lasat la cuptor 5 minute.


Piept de pui in crusta de cascaval se serveste cald cu piure de cartofi.
O razatoare de Kitchen shop mi-ar fi tare utila la aceasta reteta.

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Mancare de varza cu marar

Mancare de cartofi delicioasa cu masline

Mancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...

Parteneri
Gustos.RO

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
ReteteCulinare.RO

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post