Piept de pui in crusta

Se amesteca, se acopera cu film alimentar si se lasa peste noapte la frigider. (Tot asa procedati si cu pulpele sau aripile de pui). Se da prin faina

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • piept de pui taiat bucati
  • smantana
  • mustar
  • sare
  • piper
  • chili uscat
  • sos de soia
  • foi de dafin
  • usturoi zdrobit (eu am pus si o lingurita cu varf de pudra de usturoi)
  • sos de soia si sper ca n-am uitat nimic
  • Ptr. crusta: oua
  • sare
  • faina
  • condimente (eu nu am pus) si fulgi de porumb sfaramati un pic
  • La 3 piepti de pui (mari) eu am pus:
  • 2 ½ linguri cu sare
  • 1 lingura piper
  • 3-4 linguri mari de mustar
  • 250 ml de smantana groasa
  • 1 lingura chili uscat zdrobit
  • 6 linguri sos de soia
  • 4 catei de usturoi
  • 4 frunze de dafin
  • Ptr. super-crusta:
  • oua
  • sare
  • faina
  • fulgi de porumb
  • condimente (optional)

Mod de preparare

Se amesteca, se acopera cu film alimentar si se lasa peste noapte la frigider. (Tot asa procedati si cu pulpele sau aripile de pui).

Se da prin faina apoi prin ouale batute cu 2-3 linguri de faina, fara sa insistati sa desfaceti gogolosii de faina si la urma prin fulgii de porumb maruntiti.Se prajesc in ulei pana se rumenesc frumos si gata, serviti cu ce vreti voi.

Pofta buna!

Reteta postata de Mudjahista!

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala