Piept de pui delicios

Într-o tigaie se pune untura la incalzit, se pune ceapa taiata marunt. Cand ceapa devine sticloasa de la calit se pune kaiz

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 15 dkg kaizer(piept de porc afumat si fiert)
  • 50 dkg piept de pui file
  • 1 cutie conserva de porumb dulce
  • 1 cutie de conserva mazare verde
  • sare
  • piper
  • putina untura

Mod de preparare

Într-o tigaie se pune untura la incalzit, se pune ceapa taiata marunt. Cand ceapa devine sticloasa de la calit se pune kaizer-ul taiat felii subtiri si se prajesc impreuna 5 minute, apoi se adauga pieptul de pui taiat felii subtiri, se pun condimentele si se lasa sa se caleasca impreuna, pana se inmoaie carnea. Cand e gata, se ia de pe foc si cu o lingura se pune alternativ porumbul si mazarea.
Alte retete mincare recomandate

Tocanita de pui

Ciulama de ciuperci

Rulada de pui

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide