Piept de pui cu sos de smantana

Pieptul de pui cu sos de smantana este o mancare cu carne foarte delicioasa si populara ce se serveste cu mamaliguta sau cu piure de cartofi.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 bucati de piept de pui
  • 2 cepe
  • 2 linguri de faina alba
  • 5 linguri de ulei
  • o cana de apa
  • 500 g smantana
  • patrunjel tocat
  • sare si
  • piper dupa gust

Mod de preparare

Pieptul de pui cu sos de smantana este o mancare cu carne foarte delicioasa si populara. Se pune uleiul la infierbantat, apoi se adauga pieptul taiat fideluta, dupa care lasam sa se  caleasca bine. Se adauga ceapa tocata marunt; calim timp de 5 minute si turnam o cana de apa. Lasam sa fiarba timp de douazeci de minute, apoi adaugam smantana batuta cu doua linguri de faina, fierbem doua - trei clocote si dam deoparte. Decoram cu patrunjel verde sau marar.


Pieptul de pui cu sos de smantana se serveste cu mamaliguta sau cu piure de cartofi.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors