Piept de pui cu sos de smantana

Pieptul de pui cu sos de smantana este o mancare cu carne foarte delicioasa si populara ce se serveste cu mamaliguta sau cu piure de cartofi.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 bucati de piept de pui
  • 2 cepe
  • 2 linguri de faina alba
  • 5 linguri de ulei
  • o cana de apa
  • 500 g smantana
  • patrunjel tocat
  • sare si
  • piper dupa gust

Mod de preparare

Pieptul de pui cu sos de smantana este o mancare cu carne foarte delicioasa si populara. Se pune uleiul la infierbantat, apoi se adauga pieptul taiat fideluta, dupa care lasam sa se  caleasca bine. Se adauga ceapa tocata marunt; calim timp de 5 minute si turnam o cana de apa. Lasam sa fiarba timp de douazeci de minute, apoi adaugam smantana batuta cu doua linguri de faina, fierbem doua - trei clocote si dam deoparte. Decoram cu patrunjel verde sau marar.


Pieptul de pui cu sos de smantana se serveste cu mamaliguta sau cu piure de cartofi.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala