Piept de pui cu sos de rosii

Pieptul de pui cu sos de rosii este o mancare simpla ce poate fi servita alaturi de garnitura preferata.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g piept de pui dezosat
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 foiae de dafin
  • sare
  • piper
  • 50 ml ulei
  • 2 linguri pasta rosii
  • 500 ml suc rosii
  • busuioc

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie cuburi si se călește puțin in ulei. Se adaugă usturoiul tăiat felii, dafinul, pasta de roșii si sucul. Se fierbe la foc mic 20 minute. Se potrivește de sare piper si busuioc.


Mi se par intersesante functia "REHEAT" care permit incalzirea mincarii si poti pastra mancarea calda cu ajutorul functiei "KEEP WARM".


Pieptul de pui cu sos de rosii se serveste langa o garnitura de orez, cartofi sau simplu.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Bucataras.RO

Chiftelute din piept de pui

Chifteluțele din piept de pui sunt, nu numai o idee foarte bună pentru un picnic reușit, ci și un aperitiv cald deosebit...

Chiftelute din piept de pui
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce