Intr-o cratita se pune putin ulei impreuna cu sucul de rosii, la fiert, la foc mic, iar cand incepe sa clocoteasca, se adauga usturoiul curatat si pis
Intr-o cratita se pune putin ulei impreuna cu sucul de rosii, la fiert, la foc mic, iar cand incepe sa clocoteasca, se adauga usturoiul curatat si pisat, busuioc, oregano, se omogenizeaza si se mai lasa la fiert cateva minute. Pieptul de pui se spala, se sterge, se taie felii de dimensiuni potrivite si se condimenteaza cu sare si piper pe ambele parti. intr-o tava se pune putin ulei si putina apa si se aseaza bucatile de pui. Deasupra se toarna compozitia de rosii si se da la cuptor, la foc potrivit, pana ce carnea se inmoaie. Se da casul pe razatoarea mare si cand carnea este moale, se presara cas pe fiecare bucata si se mai da la cuptor pana se rumeneste casul.
Se serveste cald cu garniturs de cartofi natur.
Alte retete recomandate:
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios