Piept de pui cu smantana si conopida

Pieptul de pui cu smantana si conopida este o mancare cu carne foarte delicioasa. se serveste fierbinte, 2-3 bucati de carne impreuna cu 3 buchetele de conopida.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg piept de pui
  • 200 g unt
  • 200 g smantana
  • 200 g lapte
  • 4 linguri de faina
  • 2 cepe
  • 2 legaturi de marar
  • o conopida fiarta in apa cu sare

Mod de preparare

Pieptul de pui cu smantana si conopida este o mancare cu carne foarte delicioasa. Pieptul de pui se portioneaza si se prajeste in unt, impreuna cu ceapa taiata marunt, dupa care conopida se rupe buchetele, se lasa sa stea timp de zece minute presarata cu sare, apoi se fierbe timp de zece minute in apa cu sare, dupa care, 100 gr. de unt se topesc si se adauga 100 ml de lapte, iar cand clocoteste, se adauga restul de lapte amestecat cu faina. Se adauga smantana si carnea de pui si se lasa sa mai fiarba timp de zece minute, apoi se adauga marar tocat, piper si delicat .


Pieptul de pui cu smantana si conopida se serveste fierbinte, 2- 3 bucati de carne impreuna cu 3 buchetele de conopida cu sos pe deasupra si cu o crenguta de marar ca decor.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors