Piept de pui cu smantana si cascaval

Se inlatura oasele din pieptul de pui, se taie in doua si se feliaza. Feliile de carne se prajesc in unt incins pana devin albe. Se scoate carnea din

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 60 g unt
  • 250 g cascaval asortat (in special afumat)
  • 200 ml smantana
  • Usturoi
  • Marar
  • (100 ml frisca)

Mod de preparare

Se inlatura oasele din pieptul de pui, se taie in doua si se feliaza. Feliile de carne se prajesc in unt incins pana devin albe. Se scoate carnea din tigaie si se puna intr-o cratita emailata impreuna cu untul in care s-a prajit. Se adauga si cascavalul taiat bucatele. Se amesteca smantana cu usturoiul zdrobit si putin marar si se toarna peste carne (daca doriti si un sos, adaugati si frisca). La final, se baga la cuptorul incins pentru aproximativ 30 de minute.
Alte retete recomandate

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors