Piept de pui cu praz a la Gabor

Pieptul de pui se dezoseaza, fiecare bucata strapunge pe lungime sa poata fi umpluta cu bucati de praz. Pieptul umplut se sareaza, se freaca cu piper

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 bucati mai mici de piept de pui
  • 2 bucati praz de grosime potrivita
  • 200 g slanina cu straturi de carne (kaiser afumat)
  • 3 – 4 linguri de ulei
  • Sare
  • Piper macinat

Mod de preparare

Pieptul de pui se dezoseaza, fiecare bucata strapunge pe lungime sa poata fi umpluta cu bucati de praz. Pieptul umplut se sareaza, se freaca cu piper si se infasoara in felii subtiri de slanina. Dupa aceea, cele 4 bucati de piept umplut cu praz se asaza intr-o tava unsa cu ulei, se acopera si se introduce in cuptorul incalzit dinainte la 220°C si se prajesc 40 – 45 de minute: Se serveste cu piure de cartofi cu spanac.
Alte retete recomandate:

Ardei umpluti

Ciuperci umplute

Ciulama de ciuperci

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Salata de ciuperci cu cartofi si masline

O salata de post consistenta potrivita pentru un pranz.

Salata de ciuperci cu cartofi si masline
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide