Piept de pui cu orez

Pieptul de pui cu orez este o reteta ideala pentru persoanele care doresc sa manance ceva usor si gustos. Pentru a gati acest preparat culinar sunt necesare urmatoarele ingrediente: piept de pui, orez, legume, faina, galbenusuri, margarina.

Timp pregatire
65 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un piept de pui
  • ½ kg legume dupa gust
  • 2 galbenusuri
  • 4-5 linguri faina
  • 1 lingura margarina sau unt
  • 100 g orez pentru garnitura

Mod de preparare

Aceasta reteta de piept de pui cu orez este foarte buna si pentru o cura de slabire, neavand prea multe grasimi ori calorii.

Se fierbe carnea in apa cu sare si se spumeaza. Cand pieptul de pui e aproape fiert, se adauga legumele taiate. Sosul alb se prepara din faina, margarina si zeama in care au fiert carnea si legumele. Sosul se lasa sa fiarba si se adauga suc de lamaie si 2 galbenusuri. Se adauga carnea taiata.

Orezul se fierba simplu in apa cu sare.


Se serveste cald.
Alte retete recomandate:
Pulpa de miel cu vin si lamaie
Cotlete de miel in iaurt
Ciorba de miel cu verdeata

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Luscos ardelenesc

"Retete de Pasti"  M-am inspirat de la stimata doamna Chef Sylvia Boutiere. 

Luscos ardelenesc
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala