Piept de pui cu nucsoara si sunca

Se macina bucatile de piept de pui dezosate si curatate de piele. Se amesteca cu albusurile de oua batute spuma, cu frisca batuta, cu smantana, nucsoa

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr piept de pui
  • 4 oua
  • unt
  • 200 ml smantana
  • 200 ml frisca
  • nucsoara rasa
  • 2 linguri de delikat
  • patrunjel
  • 10 felii de sunca
  • sare

Mod de preparare

Se macina bucatile de piept de pui dezosate si curatate de piele. Se amesteca cu albusurile de oua batute spuma, cu frisca batuta, cu smantana, nucsoara, delikat, sare si patrunjelul taiat marunt. Se tapeteaza un vas jena cu margarina, se acopera cu felii de sunca si se toarna peste ele compozitia din piept de pui. Deasupra se acopera cu feliile de sunca. Se lasa in cuptorul preincalzit cca 1 ora.
Alte retete carne recomandate

Tocanita de pui

Dovlecei umpluti

Ciuperci umplute

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie

In ultima perioada de timp am mai copt ceva prajituri, nu neaparat pentru testare, ci ca sa vedem care ne place mai mult, ca...

Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide