Piept de pui cu mere

Pieptul de pui dezosat se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara. Merele se curata de seminte, se taie in felii subtiri si se pun in apa cu suc de l

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 buc. piept de pui
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • 2 linguri suc de lamaie
  • 2 linguri de zahar
  • 4 linguri de ulei
  • 4 buc. mere

Mod de preparare

Pieptul de pui dezosat se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara. Merele se curata de seminte, se taie in felii subtiri si se pun in apa cu suc de lamaie ca sa nu oxideze. Se prepara un amestec din suc de lamaie, ulei, zahar, putin piper si nucsoara. Pieptul de pui si feliile de mere se stropesc cu acest suc si se prajesc pe gratar.
Alte preparate culinare recomandate si foarte gustoase:

Dovlecei la cuptor

Chiftele dovlecei

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors