Piept de pui cu mar si ceafa afumata

Se bat putin bucatile de piept de pui, se sareaza, se trece prin faina si se frige la foc mare. Bucatile de ceafa se pun intr-o tava si deasupra fieca

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 piept de pui file
  • 8 felii de ceafa afumata
  • 3 mere acrisoare
  • scortisoara
  • 2 linguri faina
  • 2
  • 5 dl lapte
  • 10 dg cascaval razuit
  • 5 dg margarina

Mod de preparare

Se bat putin bucatile de piept de pui, se sareaza, se trece prin faina si se frige la foc mare. Bucatile de ceafa se pun intr-o tava si deasupra fiecarei bucati se pune cate o felie de piept de pui, dupa care se razuieste marul, se stoarce si se pune uniform peste carnea de pui. Deasupra se pune scortisoara, dupa gust. Se prepara apoi o compozitie din margarina, faina, lapte bechamel, cascaval, si se intinde peste marul razuit.

Se pune la cuptor si se lasa la 180 de grade C timp de 40-50 de minute.
Se serveste cu orez inabusit sau cartofi cu unt.

Alte retete culinare pui recomandate

Tocanita de pui

Dovlecei umpluti

Ciulama de ciuperci

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors