Pieptul de pui cu sos de gutui si cimbru este o mancare de toamna pe care va invit s-o incercati. Este o mancare cu piept de pui delicioasa si aromata.
1.Pieptul de pui se sareaza se pipereaza. Se pune la prajit in uleiul incins ,si pe o parte si pe cealalta. Se scoate pe o farfurie.
2.In acelasi ulei se pune ceapa tocata marunt, zaharul, faina. Se lasa 2 min. Se adauga vinul peste ceapa amestecand repede ca sa nu se formeze cocoloase. Se adauga si apa, se amesteca bine.
3. Adaugam si gutuile, condimentam dupa gust si mai la final se adauga o lg de smantana. Lasam sa dea intr-un clocot. Dupa, scoatem gutuile pe o farfurie.
4. Pregatim un vas yena, in care stecuram sosul ca sa ramana fin si sa scapam de ceapa. Se adauga pieptul de pui in vas, gutuile frumos aranjate, cimbru si alte condimete daca mai este cazul.
5. Se da la cuptor pt aproximativ 30 min, pana se rumenesc bine gutuile.
Reteta Piept de pui cu gutui si cimbru a fost propusa de raducristina pe forum culinar.ro
Pieptul de pui cu sos de gutui si cimbru la cuptor se serveste cald.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post