Piept de pui cu gutui

Se impaneaza pieptul de pui cu usturoi feliat. Se pune carnea intr-un vas, se unge cu unt si se condimenteaza cu sare si pipet. Se pune vasul in cupt

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 2 linguri unt
  • 2 linguri ulei
  • 2 gutui
  • 1 lingura zahar
  • 1 jumatate lingurita scortisoara
  • 1 jumatate lamaie
  • 1 catel de usturoi
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se impaneaza pieptul de pui cu usturoi feliat. Se pune carnea intr-un vas, se unge cu unt si se condimenteaza cu sare si pipet. Se pune vasul in cuptor, la foc potrivit, cu 2 linguri de apa. Se stropeste mereu carnea cu zeama lasa in vas. Separat, se curata gutuile se cotoare si partea lemnoasa. Se taie apoi in sferturi si se calesc, presarate cu zahar in unt. Dupa ce s-au inmuiat pe jumatate, se pun in vasul cu carnea, se presara cu scortisoara si se mai lasa in cuptor, pana incep sa se rumeneasca.


Se serveste cald. Alte retete culinare:

Tocanita de pui Ardei umpluti Chiftele

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors