Piept de pui cu galuste de faina

Pieptul de pui cu galuste de faina este delicios. Pentru a prepara aceasta reteta cu carne de pui aveti nevoie de piept de pui, zarzavaturi, oua, faina si ulei.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 2 morcovi
  • 100 gr telina
  • 1 ardei gras
  • 4 catei de usturoi
  • 2 oua
  • 5 lg faina
  • 2 lg ulei
  • un varf de cutit de bicarbonat

Mod de preparare

Pieptul de pui cu galuste de faina este delicios. Pentru a prepara aceasta reteta cu carne de pui se taie pieptul de pui in bucati si se pune la prajit in ulei.Se adauga usturoiul, morcovul ras fin si ardeiul tocat si se stinge cu 2 cani de apa calda. Se condimenteaza si se lasa sa fiarba 30 de minute la foc mic.
Se bat ouale bine cu vegeta, piper, bicarbonatul si se adauga uleiul si faina in ploaie, se amesteca bine,
Se pune la fiert 2 l de apa si se fierb galustile in ea timp de 15-20 de minute apoi se adauga in cealalata cratita.


Pieptul de pui cu galuste de faina se serveste cald, cu smantana si mamaliguta.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Bucataras.RO

Paste delicioase - Rețeta simplă cu doar 6 ingrediente

Astăzi vă prezentăm o rețetă ultra rapidă și delicioasă de paste cu roșii cherry, usturoi, parmezan și busuioc. Un...

Paste delicioase - Rețeta simplă cu doar 6 ingrediente
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce