Frunzele se spala si se pun pe un platou. Rosiile se taie jumatati si se pun peste frunze. Carnea se taie fisii, se tavaleste prin faina si se rumenes
Frunzele se spala si se pun pe un platou. Rosiile se taie jumatati si se pun peste frunze. Carnea se taie fisii, se tavaleste prin faina si se rumeneste in ulei. Se scoate din tigaie, se sareaza, pipereaza si se pastreaza la cald. Se curata si se toaca usturoiul. Se amesteca in zeama de la prajit, racita, 2 linguri apa fierbinte, otet, ulei, zahar, usturoi si boabe de piper. Se pun fisiile de carne pe platou iar deasupra se toarna dressing-ul si se rade parmezan.
Se serveste imediat.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala