Am inceput prin a sara, pipera si cali carnea de piept de pui in putin ulei de masline. Cand a fost rumenita pe toate partile, am pus putina supa de p
Am inceput prin a sara, pipera si cali carnea de piept de pui in putin ulei de masline. Cand a fost rumenita pe toate partile, am pus putina supa de pui si am lasat-o sa se gateasca la abur.
Am pus niste dovlecei, pe care i-am taiat felioare si i-am adaugat peste carnea care era aproape gata.
Am mai adaugat apoi un pachet de mazare congelata, peste care am adaugat un mar (curatat de coaja), taiat felii si l-am adaugat apoi peste mazare.
Inainte de asta am adaugat si niste fasole verde (congelata) si am lasat sa se patrunda putin aceste vegetale, si mancarea a fost gata.
Am mai adaugat ceva piper proaspat macinat, si am servit-o !
Pofta buna!
Reteta Piept de pui cu dovlecel, mere si mazare a fost propusa de Chiu Georgeta pe forum culinar.ro
Alte retete cu piept de pui gasiti aici:
Piept de pui umplut cu ciuperci ,
Piept de pui la cuptor,
Rulada din piept de pui
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios