Pieptul de pui se desparte in doua si fiecare parte se desface ca pentru snitele. Se sareaza si pipereaza dupa gust. Se unge cu unt. Pe "felia&q
Pieptul de pui se desparte in doua si fiecare parte se desface ca pentru snitele. Se sareaza si pipereaza dupa gust. Se unge cu unt.
Pe "felia" de piept se pune o felie de sunca, un crenvusti, si cascaval.
Se ruleaza, atat cat permite umplutura si se "coase" cu scobitori.
Se mai condimenteaza, daca considerati necesar. Se pun in tava, se acopera cu folie de aluminiu si se dau 15 min la cuptorul incins la 200 grade. Dupa cca 15 min se scoate folia si se dau din nou la cuptor pentru inca 15 min, la 150 grade.
Se serveste cu salata sau orice alt fel de garnitura.
Alte retete recomandate:
Ador ciupercile de padure, imi plac si ori de cate ori am ocazia, le savurez cu mare pofta in preparate diverse.
Tocanita de galbiori cu sos de smantana si usturoi