Piept de pui cu cascaval

Trei bucati de piept de pui se taie in doua se sareaza si se pipereaza. Le-am asezat apoi intr-o tava de Yena si am pus ulei pe deasupra. Eu am pus de

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2-3 bucati piept de pui dezosat
  • cascaval
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Trei bucati de piept de pui se taie in doua se sareaza si se pipereaza. Le-am asezat apoi intr-o tava de Yena si am pus ulei pe deasupra. Eu am pus de floarea-soarelui dar voi puteti pune de masline. Se lasa la cuptor, pana se rumenesc, la foc moderat spre mic. Cand sunt suficient de rumenite, se adauga feliile de cascacaval si se pipereaza. Eu am avut piper alb. Se dau din nou la cuptor pana cand cascavalul se topeste si imbraca bucatile de pui. Folositi un cascaval tare. Se pot adauga si ciuperci cu smantana odata cu cascavalul.


Pieptul de pui l-am servit cu salata de cartofi cu ceapa rosie si masline negre. Reteta Piept de pui cu cascaval a fost propusa de michas pe forum culinar.ro

Alte retete cu piept de pui gasiti aici:

Piept de pui la cuptor,

Rulada din piept de pui,

Salad cu piept de pui

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Pizza rapida pe lipie libaneza

M-am gandit sa te invat sa-ti pregatesti o pizza, altfel de cum ai mancat-o pana acum. Mult mai simpla, mult mai rapida: pe...

Pizza rapida pe lipie libaneza
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide