Trei bucati de piept de pui se taie in doua se sareaza si se pipereaza. Le-am asezat apoi intr-o tava de Yena si am pus ulei pe deasupra. Eu am pus de
Trei bucati de piept de pui se taie in doua se sareaza si se pipereaza. Le-am asezat apoi intr-o tava de Yena si am pus ulei pe deasupra. Eu am pus de floarea-soarelui dar voi puteti pune de masline. Se lasa la cuptor, pana se rumenesc, la foc moderat spre mic. Cand sunt suficient de rumenite, se adauga feliile de cascacaval si se pipereaza. Eu am avut piper alb. Se dau din nou la cuptor pana cand cascavalul se topeste si imbraca bucatile de pui. Folositi un cascaval tare. Se pot adauga si ciuperci cu smantana odata cu cascavalul.
Pieptul de pui l-am servit cu salata de cartofi cu ceapa rosie si masline negre. Reteta Piept de pui cu cascaval a fost propusa de michas pe forum culinar.ro
Alte retete cu piept de pui gasiti aici:
Piept de pui la cuptor,
Rulada din piept de pui,
Salad cu piept de pui
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios