Piept de pui cu cascaval

Carnea se spala. Se amesteca condimentele in ulei si se freaca feliile de carne. Daca exista posibilitatea se lasa putin in frigider. Intr-o tig

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 felii de file de piept de pui
  • 2 lingurite ulei
  • busuioc
  • oregano
  • rozmarin
  • boia de ardei rosu
  • piper
  • poate un pic de usturoi
  • pulbere chilli
  • cascaval

Mod de preparare

Carnea se spala. Se amesteca condimentele in ulei si se freaca feliile de carne. Daca exista posibilitatea se lasa putin in frigider. Intr-o tigaie, carnea se prajeste pe ambele parti. Dupa ce s-a prajit, se aseaza intr-o tava si se razuieste cascaval pe deasupra. Se lasa in cuptorul incins la 200 grade C pana cand cascavalul incepe sa se rumeneasca.
Alte retete carne recomandate

Ciulama de ciuperci

Ardei umpluti

Tocanita de pui

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Pui calabrese

Cum am vazut aceasta reteta distribuita pe pagina Betei, am vizionat-o, mi-am dat seama ca o sa ne placa si am...

Pui calabrese
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide