Piept de pui cu carnat si ciuperci

Crestam in mijloc pieptul de pui. Il frecam cu piper si condimente de pui. Prajim in ulei pana devine alb. Punem in tigaie ciupercile, razuim deasupr

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 bucati piept de pui intreg
  • 1 cutie ciuperci feliate
  • 300-400 gr cascaval
  • 1 fir carnat afumat picant

Mod de preparare

Crestam in mijloc pieptul de pui. Il frecam cu piper si condimente de pui. Prajim in ulei pana devine alb.

Punem in tigaie ciupercile, razuim deasupra cascaval si asezam pe fiecare bucata de piept de pui rondele de carnat.

Prajim in tigaie pana ce carnea devine aurie, iar carnatul se prajeste deasupra.
Servim cu cartofi piure.

Va recomandam si alte mancaruri:

Tocanita de vitel cu galuste

Tocanita de vara

Varza calita

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta cu branza si carnati

Un aperitiv usor ce poate fi servit atat la micul dejun cat si la cina, cald sau rece, cum preferati.

Tarta cu branza si carnati
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala