Piept de pui cu branza de oaie si slanina

Condimentam pieptul de pui si il ungem cu branza de oaie. Il rulam impreuna cu feliile de slanina si il prajim in ulei.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 8 bucati piept de pui
  • 20 dkg branza de oaie
  • Piper
  • Sare
  • Delicat
  • Busuioc
  • 1 pachet slanina taiata felii
  • Ulei

Mod de preparare

Condimentam pieptul de pui si il ungem cu branza de oaie. Il rulam impreuna cu feliile de slanina si il prajim in ulei.
Alte retete recomandate

Ciulama de ciuperci

Ciuperci umplute

Ardei umpluti

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert rulouri de post cu arome de scortisoara si cocos

Frumos rumenite, ușor crocante la exterior, dar moi și pufoase la interior și mai ales, foarte gustoase, aceste rulouri de...

Desert rulouri de post cu arome de scortisoara si cocos
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide