1.Intr-o tigaie, se pun sa se incinga o lingura de ulei si prajiti in el alunele, pana devin aurii. Se amesteca mereu ca sa se coloreze uniform fara
1.Intr-o tigaie, se pun sa se incinga o lingura de ulei si prajiti in el alunele, pana devin aurii. Se amesteca mereu ca sa se coloreze uniform fara sa se arda. Se pun deoparte .
2.Se ia 2 farfurii adanci. Intr-una se amesteca alunele pisate marunt cu faina, in cea de-a doua, se bate oul cu o lingura de apa si o lingura de ulei. Se sareaza si se pipereaza.
3. Se trece pieptii de pui prin ou, apoi prin amestecul de faina si alune.
4. Se pune sa se incinga restul de ulei impreuna cu untul. Se pune la prajit pieptii. Se lasa sa se rumeneasca intre 8 si 10 minute, intorcandu-i pe ambele parti. Se scoate pe hartie absorbanta, se tine pe o farfurie, la cald.
5. Se scurge grasimea din tigaie. Se varsa mierea si otetul in ea. Se lasa sa fiarba 2-3 minute. Se pune acest sos peste pieptii de pui, apoi se presara cu alunele prajite.
Puteti servi preparatul de sine statator sau il puteti insoti de o garnitura dupa placul fiecaruia.Nu uitati vinul alb sec.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios