Piept de pui a la Roquefort

Pieptul de pui sarat si piperat in prealabil se prajeste pe gratar cu un strop de ulei. Sparanghelul, daca este crud, se fierbe in apa cu sare, daca e

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 bucati piept de pui dezosat
  • 75 gr brinza Roquefort
  • 1 pahar smintina
  • 200 gr. ciuperci
  • 8 fire sparanghel
  • piure de cartofi (optional)
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pieptul de pui sarat si piperat in prealabil se prajeste pe gratar cu un strop de ulei. Sparanghelul, daca este crud, se fierbe in apa cu sare, daca este din conserva se serveste asa cum e. Smintina se pune intr-o tigaie cu un strop de ulei si cu brinza Roquefort. Brinza se piseaza usor cu furculita, se amesteca bine cu smintina si se lasa la fiert 2-3 minute. Pe gratarul unde s-a facut carnea se pun ciupercile la rumenit cu putina sare. Cind toate ingredientele sint gata, se asaza pe farfurie cite un piept de pui, 2 fire de sparanghel, putine ciuperci si peste pui se toarna sosul de smintina.
Se serveste cald si, pentru cine doreste, cu piure de cartofi

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Papricas de pui

Papricas de pui
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala