Dezosam pieptul de pui, indepartam pielea, iar aceste bucati de carne le intepam de-a lungul pe tepuse. Intre ele punem bucatele de carnati. Bucatile
Dezosam pieptul de pui, indepartam pielea, iar aceste bucati de carne le intepam de-a lungul pe tepuse. Intre ele punem bucatele de carnati. Bucatile de carne umplute se freaca cu carne. Amestecam uleiul cu amestecul de condimente si cu usturoiul pisat, ungem bucatile de carne si le prajim pe jar de lemn, rotidu-le din cand in cand pana se prajesc.
Alte retete cu pui
Un aperitiv usor ce poate fi servit atat la micul dejun cat si la cina, cald sau rece, cum preferati.
Tarta cu branza si carnatiIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala